“ANTİBİYOTİK VE MİKROBİYOTA: BAĞIRSAKTAKİ HASARI NASIL ÖNLERİZ?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“ANTİBİYOTİK VE MİKROBİYOTA: BAĞIRSAKTAKİ HASARI NASIL ÖNLERİZ?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

"ANTİBİYOTİK VE MİKROBİYOTA: BAĞIRSAKTAKİ HASARI NASIL ÖNLERİZ?"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de "Antibiyotik ve Mikrobiyota: Bağırsaktaki Hasarı Nasıl Önleriz?" Canlı Konferansı Dr. Almıla Suna NİZAMOĞLU'nun sunuculuğunda; Prof. Dr. Tarkan KARAKAN'ın anlatımıyla 3 Eylül 2018 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

92 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 19 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Tarkan KARAKAN'ın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Canlı Konferans sırasında ekrana gelen soruya en hızlı doğru yanıtı veren Bitlis Ahlat 2 Nolu ASM'den Dr. Ömer UĞAN AHEF tarafından verilen AHEKON-2018 KONGRESİ'ne Kayıt + 3 Gece Titanic Lara Otel'de Konaklama + Transfer'den oluşan katılım bursunu kazandı.

AHEF AKADEMİ'de 21 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilecek her bir Canlı Konferans sırasında sorulacak olan soruya en hızlı doğru yanıtı vererek siz de AHEKON-2018 Kongre Bursu kazanabilirsiniz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Kutbettin BAKIR
Tarkan hocama ve Suna'ya, ayrıca yayında emeği geçen Bilimsel Bilişim ekibine bu güzel sunum için teşekkürler. Güzel bir yayın oldu. AHEF AKADEMİ tam gaz devam edecek.

*Hakan UZUN
Çok güzel bir yayın oldu. Tüm ekibe tebrikler. Suna hanım güzel bir ekran yüzü oldu. Başarılı bir yayındı...

*Sevilay SEVAL
Kolay gelsin, Tarkan hocama selamlar.

*Fikret KURT
Muğla'dan selamlar... Kolaylıklar diliyorum...

*Mehmet Gökhan KARA
Çok faydalı sunum teşekkürler.

*Faruk KARSLI
Probiyotik konusu harika idi.

*Harun YALÇINKAYA
Sunum için teşekkürler.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans