“HİPERTANSİYONDA 2018 KILAVUZU” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“HİPERTANSİYONDA 2018 KILAVUZU” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

"HİPERTANSİYONDA 2018 KILAVUZU"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de 1 Kasım 2018 Perşembe günü Uzm. Dr. Murat ÇEVİK'in sunuculuğunda; Prof. Dr. Kerim GÜLER'in anlatımıyla "HİPERTANSİYONDA 2018 KILAVUZU" konulu Canlı Konferans gerçekleştirildi.

167 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 41 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Kerim GÜLER'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Canlı Konferans sırasında ekrana gelen dikkate dayalı soruya en hızlı doğru yanıtı veren Bursa Hasanağa 22 Nolu Kızılcıklı ASM'den Dr. Özkan ERTÜRK AHEKON-2018 KONGRESİ'ne Kayıt + 3 Gece Titanic Lara Otel'de Konaklama + Transfer'den oluşan ücretsiz kongre katılım bursu kazandı.

AHEF AKADEMİ'de 21 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirilecek her bir Canlı Konferans sırasında sorulacak olan soruya en hızlı doğru yanıtı vererek siz de AHEKON-2018 KONGRESİ'ne ücretsiz kongre bursu kazanabilirsiniz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Ebru KALINOMUZ
Sunumunuz için çok teşekkürler. Çok değerli bilgiler.

*Bora SÖNMEZ
Kerim hocama sunumundan dolayı teşekkür ediyorum.

*Raziye Şule GÜMÜŞTAKIM
Güzel sunumunuz için çok teşekkür ederim.

*Burak ÖLMEZ
Kerim hocamın fanıyım, takipçisiyim, çok teşekkürler sunum için.

*Esra ÇELİK
Teşekkür ederiz. Çok güzel bir konu oldu ihtiyaca binaen.

*Çağrı ALAN
Hocam sunumunuz için çok teşekkür ediyorum.

*Fevzi KÖMÜRCÜ
Emeklerinize sağlık.

*Aslıhan CAN BİLGEN
Enfes bir sunumdu, teşekkürler.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans