AHEF AKADEMİ, “HUKUK MODÜLÜ”NDE NELER VAR?

AHEF AKADEMİ, “HUKUK MODÜLÜ”NDE NELER VAR?

AHEF AKADEMİ, "HUKUK MODÜLÜ"NDE NELER VAR?

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org), Ortak Pano'dan AHEF AKADEMİ, "HUKUK MODÜLÜ"ne ulaşabilirsiniz.

AHEF AKADEMİ, "HUKUK MODÜLÜ" ile Aile Hekimliği Hukuku alanında tüm soru ve sorunlarınız, AHEF Hukuk Komisyonu ve AHEF Hukuk Müşavirliği tarafından ÜCRETSİZ olarak yanıtlanacaktır.

AHEF AKADEMİ'ye üye olan hekimler karşılaştığı sorun ve sıkıntıları "Hukuk Modülü" aracılığıyla AHEF Hukuk Müşavirliğine iletebilecek, AHEF AKADEMİ, "Hukuk Modülü" sayesinde üyelerimizin hukuk müşavirine ulaşması daha rahat ve kolay olacaktır.

Üyelerimiz AHEF AKADEMİ, "Hukuk Modülü" aracılığıyla sordukları soruya evrak ve doküman yükleyebilecek, ayrıca sorusunun hangi aşamada olduğunu da görebilecektir.

Üyelerimizin sorduğu sorular ilgili AHEF Hukuk Komisyonu üyelerinin de görüşleri alınarak AHEF Hukuk Müşaviri tarafından yanıtlanacaktır. Acil ve süreli konularda üyelerimize direkt ulaşılmaya çalışılacaktır.

Ayrıca, AHEF AKADEMİ, "Hukuk Modülü"nde, aile hekimliği ile ilgili illerde sonuçlanan ve AHEF'e bildirilen yerel mahkeme kararları, aile hekimi üyelerimizin açtığı davalarla ilgili bildirdiği mahkeme kararları, AHEF'in açtığı aile hekimliği ile ilgili davaların mahkeme kararları, aile hekimliği ile ilgili Danıştay, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi kararları, aile hekimliği ile ilgili bakanlık yazıları ve genelgeleri, diğer bakanlıkların yazıları, genelgeleri, aile hekimliği ile ilgili yönerge, yönetmelik ve kanunlar da bulunabilecektir.

Bununla birlikte AHEF AKADEMİ, "Hukuk Modülü"nde "Sık Sorulan Sorular" başlığı altında daha önce modül aracılığıyla sorulmuş sorulara verilen yanıtlar yer alacaktır. Üyelerimiz önce bu bölümünden soracağı sorularını arayarak söz konusu soru daha önce sorulduysa hemen çözüm bulabileceklerdir. Üyelerimiz ayrıca bu sorulara görüş ve önerilerini de bildirebilecekler.

Yapılan tüm işlemlerde KVKK çerçevesinde kişi bilgileri ve kurum bilgileri konusundaki haklara uyulacaktır.

AHEF AKADEMİ, "Hukuk Modülü" ile ilgili olarak tüm üyelerimizin önerileri dikkate alınacaktır.

Hep beraber kurmaya çalıştığımız bu modülün; kalıcı, zengin ve güçlü olması; tüm il derneklerimizin ve aile hekimi üyelerimizin desteği ile mümkün olacaktır.

Saygılarımızla...
AHEF Yönetim Kurulu

AHEF AKADEMİ, "HUKUK MODÜLÜ"ne soru ve sorunlarınızı göndermek için www.ahefakademi.org adresinden AHEF AKADEMİ'ye üye olmanız yeterli olacaktır.

AHEF AKADEMİ'ye www.ahefakademi.org adresinin üst tarafında bulunan "Üye Ol" butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ÜCRETSİZ üye olup giriş yapabilirsiniz.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans