“ÇOCUK SAĞLIĞINDA MOTOR-MENTAL GELİŞİM VE AİLE HEKİMİNİN ROLÜ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

“ÇOCUK SAĞLIĞINDA MOTOR-MENTAL GELİŞİM VE AİLE HEKİMİNİN ROLÜ” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NE EKLENDİ…

"ÇOCUK SAĞLIĞINDA MOTOR-MENTAL GELİŞİM VE AİLE HEKİMİNİN ROLÜ"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NE EKLENDİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de 13 Kasım 2018 Salı günü Dr. Nihan BAŞARAN'ın sunuculuğunda; Prof. Dr. Banu ANLAR'ın anlatımıyla "ÇOCUK SAĞLIĞINDA MOTOR-MENTAL GELİŞİM VE AİLE HEKİMİNİN ROLÜ" konulu Canlı Konferans gerçekleştirildi.

147 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLENEN ve 23 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Banu ANLAR'ın katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kayıtlarına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Canlı Konferans sırasında ekrana gelen dikkate dayalı soruya en hızlı doğru yanıtı veren Aydın Germencik 1 Nolu Aile Sağlık Merkezi'nden Dr. Mehmet TORCU AHEKON-2018 KONGRESİ'ne Kayıt + 3 Gece Titanic Lara Otel'de Konaklama + Transfer'den oluşan ücretsiz kongre katılım bursu kazandı.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Kutay GÜVEN
Şanlıurfa'dan selamlar hocam.

*Ruhal YETİŞİR
Diyarbakır'dan merhabalar sunum için teşekkürler.

*Turgut DURAK
Çok güzel bir sunumdu. Teşekkürler.

*Tolgay ÇAKMAK
Banu hocam çok teşekkür ederim.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans