“SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONLARINDA AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

“SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONLARINDA AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 85 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
303 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ VE 31 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONLARINDA AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYT SETLERİ AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NDE...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de "Solunum Yolları Enfeksiyonlarında Akılcı Antibiyotik Kullanımı" Canlı Konferansı Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Dr. Didem TÖRÜMKÜNEY'in sunumlarıyla 26 Nisan 2019 Cuma günü gerçekleştirildi.

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 85 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 303 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ ve 31 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Serhat ÜNAL ve Dr. Didem TÖRÜMKÜNEY'in katılımcılardan gelen sorulara verdikleri doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Nurdan EBRİ
Sunumunuz için çok teşekkür ederiz.

*Nurten YILMAZ
Sunum için hocalarımıza teşekkürler.

*Tolgay ÇAKMAK
Teşekkür ederim sayın hocalarım.

*Öznur ÖZDEMİR KÖSE
Sunum için teşekkürler. Çok sağolun.

*Murat ATAM
Emeği geçenlere teşekkürler.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans