“FONKSİYONEL BAĞIRSAK HASTALIĞINDA HASTANIN GAZI NASIL ALINIR?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

“FONKSİYONEL BAĞIRSAK HASTALIĞINDA HASTANIN GAZI NASIL ALINIR?” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 95 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
357 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ VE
66 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"FONKSİYONEL BAĞIRSAK HASTALIĞINDA HASTANIN GAZI NASIL ALINIR?"
CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI
AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NDE...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de "Fonksiyonel Bağırsak Hastalığında Hastanın Gazı Nasıl Alınır?" Canlı Konferansı Prof. Dr. Serhat BOR'un sunumuyla 30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirildi.

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 95 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 357 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ ve 66 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Serhat BOR'un katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş video kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slaytlarına ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Murat PALA
Merhaba hocam. Sizi dinlemek için yemeğe gitmedim :)

*Esin DİNCEL
Sizi dinlemek için biraz açlığa değer hocam :) Sunum için çok teşekkür ederiz hocam.

*Abdurrahim ŞAHİN
Merhaba yayın için teşekkür ediyorum.

*Aydın ATASOY
Ağzınıza sağlık hocam. Çok tatlısınız...

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans