“ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI (SOAR)” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

“ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI (SOAR)” CANLI KONFERANSININ VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’NDE…

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 92 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE
361 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ VE 62 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ
"ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE AKILCI ANTİBİYOTİK KULLANIMI (SOAR)" CANLI KONFERANSININ
VİDEO KAYDI-SLAYTLARI AHEF AKADEMİ, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ'NDE...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)'de "Antibiyotik Direnci ve Akılcı Antibiyotik Kullanımı (SOAR)" Canlı Konferansı Dr. Muharrem GÖRGEL'in sunuculuğunda; Prof. Dr. Ayper SOMER'in sunumuyla 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

1000'İ AŞKIN HEKİMİN 92 BAĞLANTI NOKTASINDA TOPLU OLMAK ÜZERE 361 BAĞLANTI NOKTASINDAN CANLI OLARAK İZLEDİĞİ ve 62 ADET SORU-KATKININ GELDİĞİ Canlı Konferans Prof. Dr. Ayper SOMER'in katılımcılardan gelen sorulara verdiği doyurucu yanıtlar ile başarıyla tamamlandı.

Bu konferansın profesyonel HD kamera ile çekilmiş kaydına slaytlarıyla senkronize ve konu başlıklarına göre indekslenmiş şekilde www.ahefakademi.org aracılığıyla "AHEF AKADEMİ, ONLINE TV"den, slayt setlerine ise video şeklinde "AHEF AKADEMİ, SUNU MERKEZİ"nden erişebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Konferansa canlı olarak katılan ve soru-katkılarıyla etkinliğimizi güzelleştiren tüm üyelerimize çok teşekkür ederken Canlı Konferans esnasında ve sonrasında AHEF AKADEMİ, Ortak Pano'da yapılan paylaşımlardan bazılarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

*Esin DİNCEL
Bu güzel sunumundan dolayı Ayper hocamıza teşekkür ederiz. Muharrem beyin moderatörlüğünü tebrik ediyorum. Adana'dan selamlar.

*Ekrem BAŞARA
Bu güzel sunum için çok teşekkür ederiz. Ankara Ayaş Merkez Aile Sağlığı Merkezi

*Özlem SEZEN
Bu çok önemli ve geniş konuda bu kadar akıcı sunumu için hocamıza çok teşekkür ediyorum....

*Hacı Kemal KÖKSAL
Sivas'tan selamlar hocam.

*Nilüfer KILIÇKAP
Harika bir yayındı... Emeğinize sağlık.

*Hilal BATTAL
Ayper hocamızı dinlememiştim. Şimdi dinleyeceğime çok memnunum.

*Fatih KILIÇ
Hocamıza sunum için çok teşekkür ediyorum.

*Mehmet AFACAN
Merhabalar, sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

*Esin ÇALIŞKAN
Merhaba hocam, teşekkür ederiz.

www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans