“ANKARA: SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?” CANLI KONSEYİ...

“ANKARA: SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?” CANLI KONSEYİ...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

 

“ANKARA: SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?” CANLI KONSEYİ...

 

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de 8 Mart 2021 Pazartesi günü Saat 12.15’te “ANKARA: SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

 

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye sunucumuz Uzm. Dr. Murat ÇEVİK ve konuşmacımız Prof. Dr. Esin ŞENOL ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

 

AHEF tarafından AHEF Akademi Üyesi 1 AİLE HEKİMİNE; AHEF Akademi’nin ‘’SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?’’ Canlı Konseylerine ilgili il içerisinden katılan üyeler arasından çekilecek kura ile AHEKON 2021 (11. Uluslararası Katılımlı Aile Hekimliği Kongresi)’e Kayıt + Konaklama’dan oluşan AHEKON 2021 Katılım Bursu verilecektir.

 

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

 

Konu: ANKARA: SAĞLIK MESLEK MENSUBU OLARAK HANGİ HASTALIKLARA KARŞI AŞILANMALIYIZ?

 

Sunucu: Uzm. Dr. Murat ÇEVİK

Güdül Aile Sağlığı Merkezi

 

Konuşmacı: Prof. Dr. Esin ŞENOL

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

 

Tarih-Saat: 8 Mart 2021 Pazartesi, Saat: 12.15 – 13.15

Yer: www.ahefakademi.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans