“Hassasiyet & Dermokozmetik Çözümler” Canlı Konseyi...

“Hassasiyet & Dermokozmetik Çözümler” Canlı Konseyi...


Resmi büyütmek için tıklayınız.

“HASSASİYET & DERMOKOZMETİK ÇÖZÜMLER” CANLI KONSEYİ...

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Bilimsel ve Sosyal Platformu olan AHEF AKADEMİ (www.ahefakademi.org)’de 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Saat 19:30’da “HASSASİYET & DERMOKOZMETİK ÇÖZÜMLER” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye moderatörümüz Dr. Arzu ÖZTÜRK KAYSERİ’den, konuşmacılarımız Dr. Sezen YAZICI VURAL ve Nurhan GANİ ise İSTANBUL’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

Canlı Konsey sırasında ekrana gelecek olan dikkate dayalı soruya doğru yanıt veren ilk 20 kişi içerisinden çekilecek kura ile 1 AİLE HEKİMİNE AHEF tarafından AHEKON 2022 (12. Uluslararası Aile Hekimliği Kongresi)’e Kayıt + Konaklama’dan oluşan AHEKON 2022 Katılım Bursu verilecektir.

www.ahefakademi.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacılarımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

Konu: HASSASİYET & DERMOKOZMETİK ÇÖZÜMLER

Moderatör: Dr. Arzu ÖZTÜRK

Hasibe Durmuş Akçakaya Aile Sağlığı Merkezi

Konuşmacılar: Dr. Sezen YAZICI VURAL

Dermatoloji Uzmanı

Nurhan GANİ

Naos Eğitim Müdürü

Tarih-Saat: 6 Şubat 2023 Pazartesi, Saat: 19:30 - 20:30

Yer: www.ahefakademi.org

        www.bilimselbilisim.com


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi

 Video
 Canlı Konferans